Leveringsvoorwaarden

 

 

Leveringsvoorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en mail ons.

Verkoop en Betaling

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Bij eventuele aanbiedingen geldt: op=op. Bestellers zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de betaling van de door hen bestelde artikelen. De inkomsten van de webwinkel worden gebruikt om de artikelen bij onze leverancier vooruit te betalen. De webwinkel is niet opgezet met enig winst oogmerk. Alle (eventueel) inkomsten komen volledig ten goede van het Zeekadetkorps Waalwijk.
Bij de webshop verloopt de betaling via iDeal.

Verzenden

Bestellingen kunnen alleen in ontvangst worden genomen aan boord van de Aquarius. Wij hebben geen optie tot verzending van de bestelde artikelen. Wanneer de bestelde artikelen bij ons binnen zijn, krijgt de besteller hiervan een bericht.

Levertijd

De bestellingen worden wekelijks verwerkt. Het kan zijn dat er eerst wordt gewacht totdat er voldoende bestellingen zijn om dan direct bij de leverancier 1 bestelling te plaatsen. Wij geven hiervoor bericht aan de besteller.

Bewijs van betaling

De bestelde producten worden direct per email bevestigd. De besteller ontvangt een betaling bewijs per e-mail. Dit betaling bewijs is een geldig bewijs van betaling. Zeekadetkorps Waalwijk stuurt tevens nog een aparte bevestiging als bewijs van betaling.

Retour/omruiling

Artikelen, mits in nieuwstaat en met de evt. verpakking, kunnen tot 14 dagen na factuurdatum worden teruggenomen of geruild worden. Graag de artikelen netjes in de evt. verpakking retourneren. Het Zeekadetkorps Waalwijk vergoedt alle betalingen van de besteller onverwijld binnen 14 dagen na de oorspronkelijke besteldatum.

Suggesties

Heb je suggesties hoe wij je beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, door een e-mail te sturen via ons contactformulier. Wij verbeteren onze dienstverlening voortdurend en stellen jouw reactie daarom zeer op prijs.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om de klacht via de e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: Staan hieronder bij Bedrijfsgegevens.

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres etc. die je aan ons verstrekt. Bij het doen van een aankoop op zeekadet.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om je bestelling af te handelen. Bij ons worden deze persoonsgegevens opgeslagen voor de boekhouding. En deze persoonsgegevens worden online opgeslagen in jou persoonlijk account.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op zeekadet.nl. Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

Bedrijfsgegevens

Deze webshop is de “winkel” van het Zeekadetkorps Waalwijk. Speciaal opgezet om de betalingen te vergemakkelijken .
Adres1
Adres2
Nederland
Tel. 0612345

KvK-nummer ….
IBAN…

Disclaimer

Informatie over het gebruik van cookies, etc. vind je via de onderstaande link:

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.