Contact

U kunt uw vraag stellen door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij reageren dan zo snel als mogelijk is. U kunt ons ook direct mailen. Zie hiervoor rechts onze adressen.

4 + 4 =

Bank

NL73RABO0165835664

“De leukste jeugdvereniging van Waalwijk e.o.”

Ligplaats

AQUARIUS
Zomerdijk, Waalwijk
Parkeren: aan de dijk.

Telefoon:      06-19670765
Email:           info@zkkwaalwijk.nl

Post adres

St. Antoniusstraat 30
5144 AD  Waalwijk

Persoonlijke gegevens worden door Zeekadetkorps Waalwijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Zeekadetkorps Waalwijk houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming Persoonsgegevens stelt. Meer informatie over de verwerking van persoongegevens is opgenomen in het privacybeleid van Zeekadetkorps Waalwijk.

Bestuur en Leiding

De juiste persoon
Zeekadetkorps Waalwijk heeft verschillende mensen op de juiste plek. Wanneer je gerichte vragen hebt of juist een bepaalde persoon probeert te bereiken, dan zijn op deze pagina de juiste contactpersonen te vinden.
Bij Zeekadetkorps Waalwijk hebben wij ook een vertrouwenspersoon, deze persoon is het aanspreekpunt voor jou als kadet om je verhaal kwijt te kunnen die je nergens anders kwijt kunt. Deze vertrouwenspersoon is volledig onafhankelijk van ons korps en kun jij als kadet om hulp vragen wanneer er iets bij jou speelt. Onze contactpersoon heet Elsbeth en kun je via de onderstaande manier bereiken.

Voorzitter

Secretaris

Penningmeester

Commandant

Bankrekening

RABO
NL73RABO0165835664

Commissaris PR

Eerste Officier

Chef d’equipage

n.b.t.

Hoofd Nautische Dienst

Hoofd Logistieke Dienst

Commissaris Materieel

Vertrouwenspersoon

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.